A szabadtéri portréfotózásról

A szabadtéri portréfotózás rengeteg játékra ad lehetőséget. Pároknak, családoknak, baráti társaságoknak ajánlom elsősorban. Ha szeretsz sportolni, és szeretnél erről jó fotókat, akkor is keress bátran! Ismerek sok izgalmas helyet Szeged környékén. Ha romos épületekre, erdőre vágysz, megoldható. 

Hogy történik a fotózás?

1. Megbeszéljük, mik az elvárások, mi a cél. Sminkről, hajról, ruháról, retusról is beszélgetünk. Szeretnélek téged vagy titeket jobban megismerni.
2. Elkészítem az első sorozatot. Nem kell megijedni, az elején kényelmetlen a szituáció, lehet, hogy vaku is villan, csillog a lencse… Lesz ez jobb is!
3. Megnézzük együtt az elkészült fotókat, kicsit válogatunk. Amelyik beállítás tetszik, azt ismételjük, hogy még jobb legyen.
4. Megnézzük ismét a fotókat, válogatunk. Csomagtól, helyszíntől vagy megbeszéléstől függően beleférhet egy átöltözés, vagy végeztünk.
5. Jöhet a retus és képszerkesztés. Egy héten belül készen vagyok.
6. Google drive-on keresztül érkeznek a digitális képek. Ha a retusnál valamit elrontottam, például eltűnt egy anyajegy, amihez ragaszkodsz, szólj, és javítom.

Nincsenek kötelező pózok, beállítások, ha van valami kreatív ötlet, megvalósítjuk együtt! 🙂

Top