Rajt előtt

A Dóm téren sok ember és sok program volt, kicsit fotóztam itt is, aztán úgy döntöttem, a Dóm tornyából érdekesebb lenne a látvány. Fel is másztam, nem volt ott senki. Miután lejöttem, a múzeum fele vettem az irányt. Mivel elméletileg 11-kor volt a rajt, ezért szedtem a lábam, de szerencsére késtek a rajttal.

Futás!

A futók felfutottak a múzeum rámpáján, úgy gondoltam, ott jó helyen leszek. A kilátás érdekes, háttérben van a Tisza… Visszafelé gyorsabban fordultak, mint gondoltam, így a rámpa alján maradtam.
Miután az utolsó futó is elment, hamarosan megérkeztek a tűzoltók, rendesen felszerelve. A rámpán én is futottam, hogy időben ott legyek a helyemen. Visszafelé a rakparti lépcsőkön mentek fel-le, oda tényleg futnom kellett, az eleje meglepően gyorsan fordult a Novotelnél.
Jó fotózás volt, most már egyértelmű, hogy szeretek futóversenyre járni.  Fix 50-es próbálgatása érdekes élmény volt, közelebb kellett lenni, valahogy személyesebbnek is érzem a képeket, sokkal több interakcióm volt a futókkal. A tűzoltóknak pedig kijár a tisztelet, cuccal lefutni a 3 és fél km-t lépcsőkkel nagyon kemény menet volt.

Top